Prosti.Termeni si conditii de utilizare a serviciilor prosti.ro
Conditii generale
Prin folosirea siteului prosti.ro sau a siteurilor accesibile prin subdomeniile acestuia se considera ca intelegeti si sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Ne rezervam dreptul sa modificam acesti termeni si conditii oricand si de cate ori este nevoie. Acest site se adreseaza adolescentilor si adultilor. Acest site nu se adreseaza copiilor sub 13 ani.
Drepturi de autor
Toate marcile si logourile sunt proprietatea prosti.ro . Folosirea lor fara consimtamantul prosti.ro constituie incalcare a legii si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Acest site nu detine dreptul de autor pentru imaginile, fotografiile, versurile sau alte tipuri de obiecte prezentate aici si contribuite de catre utilizatorii sai. Obiectele si informatiile de pe acest site sunt contributia vizitatorilor si sunt considerate de catre noi a fi domeniu public. Acest site nu doreste sa incalce dreptul la proprietate intelectuala. Politica noastra este de a face totul posibil pentru a respecta dreptul de copyright al partilor externe. Unde este posibil se vor afisa informatii cu privire la autor, detinator al dreptului de autor si modalitati de a procura produsul initial. Daca considerati ca a fost incalcat dreptul dumneavoastra de autor, va rugam sa ne reclamati respectivul text si noi vom lua masuri la primirea avertismentului. De asemenea, puteti sa ne trimiteti un email in care sa specificati cu exactitate motivele si obiectele afectate. Va rugam sa includeti cat mai multe informatii la trimiterea emailului: adresa de accesare a textului, modul in care credeti ca a fost efectuata incalcarea, etc. Orice problema legata de drepturile de autor are prioritate si va fi rezolvata imediat.
Gestionarea continutului
prosti.ro nu poate verifica materialul contribuit de toti utilizatorii siteului si nu este responsabil pentru materialul respectiv. Prosti.ro foloseste pentru verificarea si aprobarea materialului de pe site un sistem ierarhic bazat pe utilizatori cu functie de administrator sau moderator care au responsabilitatea de a hotara asupra publicarii sau refuzarii continutului. Prosti.ro isi rezerva dreptul sa modifice, sa mute sau sa stearga orice material publicat care incalca acesti termeni si conditii sau este inacceptabil din diverse motive. Utilizatorul care a publicat materialul este singurul raspunzator pentru el. Prosti.ro are dreptul dar nu obligatia de a corecta erori in materialul publicat, iar modul de determinare al erorilor ramane la discretia moderatorilori si al administratorilor Prosti.ro.
Siteuri externe
prosti.ro nu reprezinta in nici un fel continutul unui site pe care l-ati accesat prin intermediul siteului prosti.ro. Cand accesati un asemenea site trebuie sa intelegeti ca acesta este independent de prosti.ro si ca prosti.ro nu are control in nici un fel asupra continutul acestui site. Un link catre un site in cadrul siteului prosti.ro nu inseamna ca prosti.ro accepta sau este responsabil pentru continutul siteului respectiv.
Politica de privatiune
Prosti.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Prosti.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman.La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procurata sau alte autoritati) Prosti.ro isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului portalului.
Contributii ale utilizatorilor
Prin contribuirea utilizatorului cu material se considera ca acel utilizator da dreptul siteului de a folosi materialul respectiv fara restrictii, in ce activitati considera incluzand dar nu limitat la distribuire, modificare, creere de materiale derivate, distributie a informatiei si dreptul de a oferi acest drept mai departe asupra materialului.
Limitarea obligatiilor
Prosti.ro nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. Continutul este distribuit la calitatea la care a fost adaugat de utilizator si nu se ofera nici un fel de garantie referitol la acest continut. De asemenea nu se garanteaza in nici un fel dreptul de copiere la materialul afisat sau downloadat de pe prosti.ro. prosti.ro nu poate fi tras la raspundere pentru nici un fel de stricaciuni directe sau indirecte legate de continutul sau numele siteului prosti.ro. In unele situatii prosti.ro este un pamflet si trebuie inteles ca atare
Incheierea acordului
Prosti.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Prosti.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, Prosti.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

PERLE - adauga si tu o perla