Prosti.

Sectiunea PERLE WEBSITE

Pagina 1 2 

31. Numeroase zicale se leaga de natura sacra a apei si sunt menite sa dea invataturi de viata precum "Apa este singura bautura pentru un om intelept" sau "Abia cand seaca putul stim semnificatia apei"(Jean Giraudoux). Alta sintagma este "paharul pe jumatate plin" care ne imparte in pesimisti si optimisti.
(roEnciclopedia -- http://www.roenciclopedia.ro/apa-in-mitologie.htm)

32. "[Tigrii bengalezi]... au culoarea maroniu galbena sau gri galbuie sau pot fi si albi. Au corpul acoperit cu pete negre sau moroniu inchis. Coada are linii la fel si capul. Mirosul este bine dezvoltat, dar este ajutat si de mustati. " (roEnciclopedia -- http://www.roenciclopedia.ro/tigrul-bengalez.htm)

33. Site-ul asta e foarte fain: http://www.zidul.com

34. www.messia.ro daca tot aveti o colectie aici... :))

35. la chimie mi se pare ca nu a loat niemni ).20 de licee din toata tara nu a loat niemni dar 2 mi se pare ca avem noi in oras in care nu a loat niemni.Am vazut la tv un liceu care avea 150 de elevi din nuj ce comuna si 140 au picat vreo 10 ia prins ca,copiaza m/

In cazul in care considerati ca mai este vro' perla spusa de catre cei de langa noi nu ezitati sa o adaugati in categoria perle WEBSITE. Numai astfel putem sa ii adunam pe toti la un loc, pentru ca toti merita sa aiba un loc al lor.

PERLE WEBSITE - adauga si tu o perla