Prosti.

Sectiunea PERLE VECINI

Pagina 1 2 3 

61. Doua vecine s-u intalnit pe holul blocului si a intrebat una cine ie bolnav la tine ca am vazut iesind un medic din apartamentul tau si ce raspunde cealalta vecina eu team intrebat daca a inceput razboiul can am vazut iesind trei soldati din apartamemtul tau.

62. eu etajul 6 vecina etajul 7 reclamatie la politie :
-.." da domnu politist baiatul ala anumea face tropaie prin casa , foloseste aspiratorul la intensitame maxima si mi-a facut baiatul tonetar.

63. ora 23:00, eram afara cu prietenii,la un momentdat iese baba de la etajul 4 si zice:" da mai plecati dracului la casele voastre....ca e ora noapte"

64. am doi vecini mai nebuni care s-au mutat de curand(20-25ani) :) si au 2 copii si un caine :) intr-o seara aia mici erau cu catelu pe la 00:30 pe afara si strigau din spatele blocului "Mami ! TaTi ! Maaaami tati... ! la aia era lumina aprinsa da ce dq faceau ei stiu ! pana intr-o seara cand eram la non-stop sa beau o bere cu baietii si asta a venit sa ceaara prezervative :) ghiciti :) iar au strigat aia mici toata noaptea d'afara :))

65. vecinu' de peste drum:)):"vecine dc tii ma becul aprins pana la 2 noaptea,si o miscare prin casa de numa numa......da ce inseamna asta....si fata ta sare pe pat.....ba vecine,te og frumos.culcate si tu mai devreme"(prostia vecinului meu=))

66. se cearta vecinii mei...o galagie de te scotea din casa...........dupa o cearta de juma' de ora....unul din ei sp"Vecine,suntem vecini sa ce dracu suntem......daon colo de cearta,eu sunt vinovat....hai sa nu ne mai certam"la care celalalt sp indignat"cum vecine?????tu?hai lasa asta ca eu sunt vinovat...hai sa nu ne mai certam bn???" si au cont asa inca juma' de ora ...pana o vecina enervata a chemat politia=))

67. cineva tot vine seara si im bate cu pumni in usa oare e un betif sau o fantoma

In cazul in care considerati ca mai este vro' perla spusa de catre cei de langa noi nu ezitati sa o adaugati in categoria perle VECINI. Numai astfel putem sa ii adunam pe toti la un loc, pentru ca toti merita sa aiba un loc al lor.

PERLE VECINI - adauga si tu o perla