Prosti.

Sectiunea PERLE TELEFONIE

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

181. 300. Daca sunt in avion si doresc sa vorbesc la telefon in timpul zborului, EXPLODEAZA avionul ?

182. 305. cl: -Am primit un mesaj... cs: - ce tip de mesaj? cl: - Instantaneu! cs: -?!? Imi puteti spune si mie -daca se poate- despre ce este vorba in mesaj? cl: -mi-e dor de mine.....

183. Am sunat sa va rog sa-mi blocati cartela pt. ca mi-a fost rapit telefonul!

184. El:''Imi spuneti si mie, va rog, cat costa mesageria daca mi-o pun?" Eu:"Activarea serviciului este gratuita, va costa doar ascultarea mesajelor...." El:"Daca nu ma costa nimic atunci vreau sa mi-o pun si eu. Ma invatati si pe mine cum sa mi-o pun,va rog?" Si l-am invatat...

185. Pe fundal un behait de capra: - Buna ziua, am auzit ca de la 1 Aprilie se va scoate frecventa Bosch-urilor din Romania. Spuneti-mi, este adevarat ?

186. 314. Sunt cu cartela reincarcabila. Puteti sa-mi spuneti si mie cate zile mai am?

187. .am dat un tel la nr 095... si a aparut dupa o secunda pe ecran "failed", adica faliment. E posibil, dom'le, sa dea faliment dupa numai o secunda?

188. dupa ce am discutat cam 15' cu un client despre tot ce se poate in reteaua connex, se aude cineva batand intr-o usa care apoi se deschide, la care clientul tipa foarte panicat: Ocupat !!! Ocupat!!".

189. Eu: -Cu cine am placerea... El: -Nu am nici o preferinta!

190. clientul: am si eu o problema mai delicata cu telefonul meu! eu: va ascult, ce fel de problema? client: imi apar foarte frecvent nume de animale pe ecran!! eu: ?!?Puteti sa fiti putin mai explicit, va rog? client: Spre exemplu "CAL(L)"!!!

191. Domnita, mi s-a resetat tot creierul din cont, cum e posibil?

192. "dom'le, ma suna cineva pe un numar de telefon si vad ca nu raspund."

193. Un client ma intreaba unde tinem "condica de sugestii si reclamatii"

194. Un amic a sunat la *222 (Relatii cu clientii Connex) ca sa ceara nr de relatii cu clientii la Orange

195. Mamaia de la tara a sunat din greseala la rel. cu clienti si vorbea cu robotu, zbera ca nu intelegea ce vrea sa zica si ca nu asculta k-lumea : "Ce-ai doamna?"

196. DOAMNA, daca mi se termina creditu dupe cartela mai este ceva de facut?? e necesara schimbarea telefonului??

197. suna mobilul... raspund si de la celalat capat se aude "buna ziua, familia ***? ". respectuos inchid.

*** = familia mea

198. Alo...nu va suparati,am luat un nokia 3310 si m-am cam saturat de el,nu stiti cam cu cat as putea sa-l vand???-a intrebat un om de la "serviciul clienti".

199. el formeaza...suna...raspunde robotu:"...abonatul connex nu raspunde..."la care el: "a, da? multumesc doamna, revin yo mai tarziu.la revedere!"

200. el da un beep, dar apelatul ii raspunde.atunci el furios: "inchide ba ca m-ai taxat!!"

201. clintul: "doamna, nu s mai poate asa!nu am semnal deloc",op:"dar observ ca se aude foarte bine.."clientul:"auzi domnisoara, crezi ca yo OSA MA SUI P VACA de fiecare data cand vreau sa vorbesc la telefon?!?!?!"

202. - Buna ziua , am cumparat un telefon de la dumneavoastra si in carte scrie ca are 4096 de culori, cred ca este stricat ca eu am numarat doar 30 de culori

203. - Buna ziua am un telefon Nokia 2600 si am vazut la un prieten ca are 4096 de culori da eu am doar doua puteti sa-mi bagati si restul de culori??? (avea o poza alb negru pe display)

204. - Buna ziua , aveti cartele??
- de reincarcare sau cu numar?
- d-aia cu numar , sa am eu numar
- da avem
- auzi ,da sa-mi dai d-aia care sa nu ma asculte
- cine sa va asculte?
- cum ma nu stii ca astea se asculta??!!
- de cine ????
- tiganiii ba aia asculta
- aaaa cred ca d-aia au iei acoperis de tabla, pentru semnal mai bun...

205. buna ziua aveti telefon cu claputa???

206. ieri am platit telefonu si mio mai venit o factura cu tot cu penelizari si miau inchis abonamentu (un abonat ORANGE)

207. in strainatate,pe roaming, cu 2 telefoane, unul de connex unul de orange.nu mergea decat roamingul pe connex.rugand o prietena sa se intereseze de ce nu merge pe orange ea raspunde:"schimba cartelele intre ele"

208. Yote' ba am crezut ca de Craciun este gratis si acum am de plata 60$

209. ( foarte hotarat ) : - Buna ziua, sunt din Oradea, mi s-a terminat creditu'...si as dori sa aflu numarul de la morga !!!
- ???...imi rau, dar sa stiti ca aici nu detinem
numarul de la morgi, de la cimitire, sau lucruri de genul asta.
- N-auzi dom'le ca mie-mi trebuie numaru' de la
morga !!!

210. As dori nr. meu de telefon

In cazul in care considerati ca mai este vro' perla spusa de catre cei de langa noi nu ezitati sa o adaugati in categoria perle TELEFONIE. Numai astfel putem sa ii adunam pe toti la un loc, pentru ca toti merita sa aiba un loc al lor.

PERLE TELEFONIE - adauga si tu o perla