Prosti.

Sectiunea PERLE TELEFONIE

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

151. 229. "....don'soara, io am scos cartela din telefon si am pus-o pe masa....si am pus ibricu' fierbinte pe ea si s-a topit..... acu' ce fac...?"

152. 230. m-au sunat de la connex si scria pe tel :"nu raspundeti"... de ce? de ce sa nu raspund ? cine era, doamna ? spuneti-mi macar, sa ma feresc pe viitor, ca poate connexul e ocupat si nu ma mai avertizeaza, stiu si eu ?!!

153. el: am si eu o problema cu incarcarea... eu: adica? el: mi-a cazut celularul din cartela...

154. Sunt si eu un client de-al dvs., si as dori sa stiu la ce data m-am cuplat cu dvs....

155. "Oare s-a intamplat ceva cu tel. meu daca a stat o ora in masina de spalat automata?"

156. ..daca scrie "CONNEX" pe ecranul telefonului, consuma impulsuri ?

157. "am facut si eu abonament si imi apar doar numerele de la politie, salvare, etc... Numerele prietenilor mei cand apar in agenda?"

158. eu: Si ce aveti acum pe ecranul telefonului? ea: Am "sos" (asa cum se scrie).

159. doamna, ma tot suna unu' Mist Cols, cine e dom'ne asta ?

160. Dupa ceva timp de pauza se aude: EL: Alo, alo, cine sunteti? EU: Relatii cu publicu... EL: Si ce vreti dom'ne de la mine ?! Vreti sa nu mai vanez iepuri ?! Nenorocitilor !

161. - Buna seara, am si eu un caine doberman care mi-a inghitit telefonul...problema este ca atunci cand tel. suna ciinele devine foarte nervos....Ce sa fac? Sa merg cu el la veterinar sau sa astept sa faca treaba mare???!??

162. "...Vreau sa chem si io salvarea pentru telefonul meu...."

163. spune-ti va rog, dupa cat timp se scoate un numar de la decontaminare !?!

164. 246. Buna seara sunt sora telefonului 092.........????

165. 247. "Buna seara, vreau sa m-ajutati.... am facut o porcarie mare... mi-am aruncat apelurile in alta parte..."

166. "vreau sa-mi schimb si eu stilul de abonament"

167. eu: factura dumneavoastra nu s-a emis inca, bla, bla.... el: domnisoara, factura este ptr. mine ca ciclul gagicii mele, cum nu vine, cum incep sa ma ingrijorez...

168. Am primit un apel pe care l-am pierdut si va rog sa mi-l dati inapoi... "???" Vreau sa stiu cum sa-l recuperez!

169. ...am un telefon Philips Geniu cu comanda vocala..... ....N-aveti vreun client pentru el?

170. El : " D-soara, sa stiti ca in firma dvs exista un nucleu, de care nu aveti habar , care imi asculta apelurile. Dar nu asta ma deranjeaza....dar sa-mi inchida telefonul, este deja prea mult, asa ca va rog sa-i anuntati..........."

171. Domsoara Anca , dumneavoastra v-ar conveni sa va suiti pe casa sa vorbiti la telefon? Ca in armata, ies la -10 grade afara, imi iau ceva pe mine si fugi pe casa sa raspunzi la telefon. Odata s-a rupt scara, imi reparati dvs. telefonul daca imi scapa?

172. 277. eu: telefonul este dual band? ea: DA, ESTE PORTOCALIU, GALBEN. (!!!!!).

173. Aoleu, Aurele, vin-o repede ca telefonul asta al tau vorbeste singur. A spus "Buna seara, cu ce va putem ajuta?" (apelase din greseala)

174. Pe factura am avut o convorbire "suspicioasa", pe care n-o recunosc.

175. Domne' ....sunt departe si nu stiu cat e ceasu ' si telefonul arata aiurea, nu puteti sa-mi trimiteti pe telefon ora exacta?

176. Buna ziua....am inteles ca ati introdus un service la domiciliu....mie mi-a cazut aseara tel. in baie si acu' ma uit la el degeaba......

177. - De la ce buton se inchide telefonul? -Ce telefon folositi? -Rexona ?!!!!!

178. As vrea si eu o fractura analitica, se poate?

179. M-a sunat un client acum cu un Ericsson A1018 si spunea ca atunci cand are un apel si nu mai vorbeste cel apelat cateva secunde (5-6 sec) ii apare pe display mesajul "Apelat preluat de altcineva"... exact asa,...iti vine sa crezi?

180. Client: "dom'le, eu am scurtcircuitat cartela!!" Eu: "Cum anume, puteti sa fiti mai explicit??" Client: "Pai... de 3 ori PIN, dup-aia PUK de nu-stiu-cate ori... si poc!!"

In cazul in care considerati ca mai este vro' perla spusa de catre cei de langa noi nu ezitati sa o adaugati in categoria perle TELEFONIE. Numai astfel putem sa ii adunam pe toti la un loc, pentru ca toti merita sa aiba un loc al lor.

PERLE TELEFONIE - adauga si tu o perla