Prosti.

Sectiunea PERLE TELEFONIE

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

61. .... diez domnu'.. stiti care e?...... pai patratelul acela de sub 9 -Ah! (luminat) ala cu 2 linii orizontale si 2 VERTICULARE, da da, va multumesc foarte mult ca tare ma chinuia ca nu stiam care e

62. 74. ...-D'soara!? Cum m-auziti? -Foarte bine! -Pai da, ca sint in canal si am vrut sa stiu cum s-aude!

63. 75. "- va rog sa ma scuzati, poate o sa vi se para bizar, dar v-as ruga sa-mi spuneti ce ora este, in ce zi sintem, luna si an...." (terminator, ce mai...)

64. 76. d-l Barculica ne intreaba: "daca sun pe telefonul meu public de acasa, cat ma costa?"...

65. 77. -Cu cine am placerea sa vorbesc? -Cu abonatul clientului!

66. 80. -da' de ce imi vine factura? -eu (blocat total) pai...serviciile noastre (bla-bla) -da' io ce fac cu ea ca de vreo luna a venit? -pai recomandarea mea este sa o platiti -da' de ce sa o platesc?...si daca n-o platesc? nu vreau dom'ne s-o platesc. asta-i buna ! nu vreau si gata !!!

67. 83. Buna ziua, sunt o cartela reincarcabila si ati spus ca-mi dati 15 $

68. 84. ...am un contract facut pe mine...

69. 88. unde sunt limbile la nokia 5110?

70. 89. -Ce tip de telefon aveti? -Mobil !

71. 90. 1.-Cu cine am placerea sa discut? - ...iii, cu proprietatea telefonului! 2- Care este data dv. de nastere? - Ma uit acuma in buletin! 3- imi puteti spune va rog si ocupatia dv? -Da...iii...sunt persoana fizica...iii...in viata

72. 91. Am si eu o caseta reincarcabila pe telefon! Cum o citesc?

73. 92. D-ra, am si eu o cartela Connex Go abonamentala....!?!!

74. 93. 'Se poate sa urgentati semalul?"

75. 94. Eu :Alcatel, ce model :One Touch Easy, Pro...? Clientul: Alcatel Tuk, Tok...tace de tot asta !!!

76. 95. Sunt abonata de curand a telefonului mobil

77. 96. - ... spuneti-mi, va rog, cand ati facut ultima incarcare a cartelei dvs.? - Ieri seara. Am tinut-o vreo 4 ore la incarcat.

78. 97. -D-ra, am si eu un telefon Motorela si-mi cere codul ''bin''.

79. 99. Ea: Am telefonul blocat si imi trebuie codul...puk! Eu:Sigur, insa mai intai spuneti-mi nr. de tel. Ea: Nr-ul? A da nr-ul...Dar eu nu-l stiu ! Stiti, eu nu ma sun niciodata!!

80. 100. - # este garduletul de sub cifra 9 , ia uitati-va! -.. da sigur! da' unde'i telefonul? - !!! pai nu vorbiti de la el? (vedeam nr) - aaa, da ? am uitat! 103. ...Desigur, imi puteti spune ce tip de telefon utilizati? ... (incercare esuata) ... v-as ruga sa-mi descrieti telefonul dv. ...Da, are trei taste supuse una peste alta in forma de piramida!

81. 104. -Nu va suparati, mi-a intrat casuta postala in telefon si nu stiu cum s-o mai scot!?

82. 105. -Un prieten de al meu a patit un necaz:a umblat cineva cu mobilarul lui si l-a blocat. Acum cere Puk... si altceva nu vrea si pace. Cine-i dom'ne puk asta ? Si ce vrea de la noi ?

83. 106. -Ce tip de tel aveti? -Motorola.. -Ce model de Motorola? -D-ala cu Vibrator...

84. 107. "Daca de pe mobil nu pot transmite mesaje, alta posibilitate nu exista?" "De exemplu?.." "De pe fix?!"

85. 108. "Nu mai vreau factura detaliata, vreau en-gross ..."

86. 110. - Am incercat sa-mi apelez numarul azi si imi spune ca Connex mi-a restructurat apelurile - (dupa verificare) Telefonul dvs. este blocat pentru ca ati cerut acest lucru, fiind furat. - Asta stiu, dar de ce nu pot sa mai sun?

87. 111. Clientul avea pb. cu aparatul pe partea de receptie radio. Eu: L-ati scapat cumva pe jos? El: Nu astazi.... Eu:?!?! El: Dar il scap frecvent pe jos!!

88. 118. Avea tel. blocat , ii dictez formula de deblocare pt. Motorola apoi... Eu:Va rog sa tastati acum codul pe telefon ca sa ma asigur ca se deblocheaza . A inceput sa formeze codul dar eu auzeam in casca cum il forma. Eu: D-voastra de pe ce tel. vorbiti ? Ea: De pe fix. Eu:Si pe ce tel. tastati codul puk ? Ea: Pai pe fix , nu?................

89. 121. .."si stiti, aveam un Panasonic din ala mic si foarte slabanog.."

90. 122. " Daca folosesc calculatorul din telefon, ma costa ceva ? "

In cazul in care considerati ca mai este vro' perla spusa de catre cei de langa noi nu ezitati sa o adaugati in categoria perle TELEFONIE. Numai astfel putem sa ii adunam pe toti la un loc, pentru ca toti merita sa aiba un loc al lor.

PERLE TELEFONIE - adauga si tu o perla