Prosti.

Sectiunea PERLE TELEFONIE

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

Romanii si telefonia mobila. Ce treaba avem noi cu acest capitol ? E simplu nu tot romanu s-a nascut cu telefonu'n mana. Unii mai devreme altii mai tarziu. Insa problema este ca pentru unii dintre romani acest mare pas a fost si este inca destul de greu de facut. Astfel de multe ori pentru cei ce au dureri de cap cu telefonul se apeleaza la serviciul clienti al oricarui furnizor de telefonie mobila din Romania ,(Orange. Connex, Cosmorom, s.a. ) insa una e sa apelezi si alta e sa faci ca cei de acolo sa te inteleaga. Asa ca... de ce sa nu luam si sa adunam toate aceste perle spuse de diverse persoane catre operatorii care sunt platii sa ne asculte (ajute).

1. am connex go si vreau sa stiu si eu cat impozit mai am

2. Am si eu o intrebare, am auzit ca de ziua de nastere ne trimiteti niste dolari credit, asa este?

3. -am primit un mesaj care zice sa sun la 333 sau 334 -da,inseamna ca aveti un mesaj vocal prin sistemul Connex Vox -Cum Connex Vox,ca eu sunt pe Connex Go ...!

4. ... cu cine am placerea sa stau de vorba? - aaa, iiii, aaaaa sunt sotul sotiei mele!....

5. ..."dau sa formez ,se aude pic-pic, pic-pic iar receptorul cade de pe ecran si-mi apare din nou RO CONNEX..."

6. -Buna ziua , Connex sunt A.H. cu ce va pot ajuta? -A, draguta ca de obicei...auziti benefeciem si noi de ceva supliment cu ocazia ECLIPSEI asteia, ca la campionatul mondial parca ne-ati dat ceva ...

7. Sunt pe cale sa ma sinucid... -...de ce?! -N-ai sa afli niciodata prietene!...

8. 'As vrea sa-mi pun bariera pe telefon!' ???? ...clientul ar fi vrut sa ii bar-ez cartela!

9. Spuneti va rog colegilor dvs. ca un baiat de la 250 km -din Horezu, are semnal max. pe. tel- si ca acum sunt un om fericit....mi-am pupat si tel. , i-am spus ca il iubesc !!! Am sa sun si la dep. de Marketing si am sa-i rog, sa-mi vopseasca camionul cu mult verde si albastru - CONNEX. Asa le demonstrati inca o data la nemernicii cu 094 cat de buni sunteti.

10. "Am luat un pachet Connex Go si am primit ochelarii de eclipsa.Cum sunt o persoana prudenta am facut un test si ...ce credeti? Am constatat ca soarele se vede "imprastiat"prin ochelarii primiti de la voi,ca si cum ai arunca cu o rosie pe un perete... Ce ma sfatuiti sa-i port sau nu..."

11. clientul: Am si eu nevoie de codul PUK pentru ca mi s-a blocat cartela. eu: Imi puteti spune, va rog, ce mesaj va apare pe ecranul telefonului... clientul:Hi! Have a nice and lucky day!!

12. - Fiti amabila, aveti trezire de dimineata ?? - ???? (In gand: daca imi beau cafeaua...) Ati putea fi mai explicit, imi cer scuze dar .. - Adica, pe cine ma trezeste maine dimineata ??? Mi s-a terminat bateria la ceas, iar "telecomul" s-a inundat ... Da' io' am si-un caine bleg, care nu-si mai face datoria

13. Avea tel. blocat , oper. dicteaza formula de deblocare pt. Motorola apoi... Oper.: Va rog sa tastati acum codul pe telefon ca sa ma asigur ca se deblocheaza. A inceput sa formeze codul dar oper. auzea in casca cum il forma. Oper.: D-voastra de pe ce tel. vorbiti ? Ea: De pe fix. Oper.: Si pe ce tel. tastati codul puk ? Ea: Pai pe fix , nu?................

14. O tipa care din "pacate" e blonda a scos urmatoarea perla.

Suna tipa la operator ca nu-i functioneaza Connex-ul. Primeste codul, apasa, toate bune si frumoase.
- Intreaba tipa "acum merge sigur?"
- Op:"da, duduie, sigur functioneaza."
- "Adica pot sa sun la cineva?"
- Op:"desigur, daca aveti cui..."
- "Aaa...si de unde procur un astfel de cui?"

povestita de Suzana

15. "Pot, de exemplu, la codul Connex Vox sa-mi
pun numarul de la bust al sotiei ? Ca sa nu-l uit

16. EA: Vreau sa ma interesez si eu de serviciul XMail Standard..

17. CLIENTUL: "Duminica trecuta am trecut pe sub o linie de inalta tensiune si mi s-a incarcat telefonul." EU: Acest serviciu va va permite dvs. sa trimiteti si sa primiti mesaje email cu lungimea maxima de 160 caractere. EA: Nu va suparati, aceste 160 de caractere, cate minute gratuite includ?

18. Dom'le, am un tel. Nokia 9110 care are detector de alcool si daca sunt baut scade semnalul...

19. Rep: Ce aparat utilizati? Clientul: Un Mitibusii...a incercat sa se corecteze (dealerii se prapadeau de ras in magazin) ...Mitibusu, adica...!

20. Aveti roaming cu Marea Rosie?

21. 9. Clientul: Unde pot vedea creditul? Am un Motorola... EU: Megeti in meniu la nr. 6 la contoare apel... EL: Si asta pe ce strada este?

22. Spuneti-mi, domnisoara, tariful mai redus este dupa ora 7 seara?

23. "Daca sun si eu de aici pana in Italia, imi spuneti si mie cu cat sunt compostata??

24. - Imi descrieti aparatul dvs ? - Este ca o placinta mare , cu ochelari si 2 antene....tastele sunt albe, dar pe ele scrie cu negru...

25. 'Am schimbat celula si s-a intrerupt apelul !!!' ......

26. -Domnule ! Mi-a aparut o eclipsa pe ecran si pe urma mi-a disparut tot creditul. -Ce v-a aparut pe ecran? (credeam ca nu am auzit bine) -O eclipsa Domnule care mi-a luat toti dolarii!

27. -Credeti ca este o problema de retea? Dintr-o data mi-a scazut frecventa radio, deci toate casutele de pe telefon mi s-au golit, iar apoi mi-a aparut pe telefon "Cautare...", adica ma cauta cineva. Cine credeti ca m-a cautat?

28. 'Vreau si eu sa intru in programul Roaming !!!'

29. "mai zii o data ca am dat intr-o groapa cu masina..."

30. 28. buna ziua, sunt un abonament Connex Start...

In cazul in care considerati ca mai este vro' perla spusa de catre cei de langa noi nu ezitati sa o adaugati in categoria perle TELEFONIE. Numai astfel putem sa ii adunam pe toti la un loc, pentru ca toti merita sa aiba un loc al lor.

PERLE TELEFONIE - adauga si tu o perla