Prosti.

Sectiunea PERLE POLITICIENI

Pagina 1 2 

31. Marian Vanghelie: Avind o relatie foarte buna cu cadrele didactice, m-au sunat o profesoara de romana…

32. Marian Vanghelie: Da' de ce in discutia cu mine acuma, de ce nu ati gasit exact unde am gresit pina acum? De ce nu ati gresit nimic? De unde ?

33. Marian Vanghelie: Voi demonstra societatii romanesti si bucurestenilor exact pregatirea fiecarui primar la un numar de 100 de orase din Europa si exact fiecare cite limbi straini stiu, ce stiu si asa mai departe

34. Marian Vanghelie: E adevarat ca nu am studiile primarului Parisului si poate nici ale domnului primar Caldarescu care ati spus dumneavoastra. (Era vorba de scriitorul Mircea Cartarescu - n.r.) Pot sa conduc poate chiar mai bun ca amindoi la un loc

35. Marian Vanghelie: S-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar

36. Marian Vanghelie: Sint un om pamintean si ma intereseaza decit Bucurestiul si atit

37. Marian Vanghelie: la PNA am primit neurmarirea inceperii penale. S-a definitivat dosarul definitiv

38. Hrebenciuc cu ceva vreme in urma vorbind despre un adversar politic

"Omul acesta m-a facut Corupt... cand eu nu eram!"

39. Macar,...atata lipsa de respect...putea sa arate si fata de mine!!!

40. Traian Basescu in calitate de presedinte al Romaniei,dand un interviu pt CNN,folosind o engleza "de balta" si dorind sa spuna cu totul altceva,sa dea un argument bun pt necesitatea intrarii Romaniei in UE:Romania este importanta deoarece este un scut impotriva gripei aviare.(pronuntie:birrd fluu:))) )hmm...bun argument! :)))))

41. Constantin Tamaga a facut o afirmatie care merita din plin sa apara aici. I-auzi colea "Chestiunea asta este o treaba prin care se incearca sa se rezolve anumite probleme!".

Sa-l ascultam si pe Adrian Miutescu "Mi-ar fi foarte greu ca... vom incerca ca pentru a putea sa putem sa ne spunem punctul de vedere al partidului national liberal".

42. Ion Iliescu (kaghebist si fost presedinte al Romaniei, vorbind in engleza de balta): "za dacs ar caming from za tracs"

43. Stiti de ce ai intrat becali la pirnaie? Pentru ca lau lovit echipele din liga intiia si sa zica sa nu fie la club cind retrogreadeaza!!!

44. 1 2 3 4 titlu si campionatu becali e la pirnaie steaua spre retrogradare

45. Ion Iliescu.Am rezolvat ambele trei probleme.

In cazul in care considerati ca mai este vro' perla spusa de catre cei de langa noi nu ezitati sa o adaugati in categoria perle POLITICIENI. Numai astfel putem sa ii adunam pe toti la un loc, pentru ca toti merita sa aiba un loc al lor.

PERLE POLITICIENI - adauga si tu o perla