Prosti.

Sectiunea PERLE Adrian Mutu

Pagina 1 

1. Pe cind ii era nas de cununie si antrenor la echipa nationala, Hagi le-a spus lui Mutu si celorlalti tricolori: “Trebuie sa fiti pozitivi”. Finul l-a ascultat si a iesit pozitiv la controlul antidoping.

2. Se zice ca Mutu, cind a descins de la Parma la Chelsea ca o mare vedeta, si-a etalat optimismul declarind: “Ii fac praf pe toti!”. Corect era: “Ii fac prafuri pe toti!”.

3. I se spunea "Briliantul" Mutu. Acum este stupefiantul Mutu.

4. Mutu era imaginea Pepsi-Cola in Romania, iar Chivu - imaginea Coca-Cola. Jucatorul lui Chelsea a reusit o “fuziune” istorica a celor doi mari rivali de pe piata bauturilor racoritoare. Ce a rezultat? Pepsi-Coca!

5. Dezamagire in vestiarul Farului Constanta: "Mare fraier si Mutu asta! Avea nevoie de un pipi la eprubeta? Dadea un bip si rezolva Baicu problema!".

6. Cica la magazinele din Pitesti nu se mai vinde ciocolata, ci coca-lata.

7. Stiti de ce si-a luat Mutu iaht? Cumva, pentru pupa? Sau pentru prora? N-ati ghicit: pentru coca! (Precizare: in termeni marinaresti, coca este ansamblul format din scheletul unei nave si invelisul exterior al acesteia.)

8. Mutu a dat anumite semnale de mic: cind mama sa voia sa faca o prajitura, el nu avea rabdare si minca direct coca pusa la dospit.

9. Cind Rocsana Marcu i-a refuzat avansurile, Mutu a spus: nici o problema, ca oricum e cam grasa. Dupa ce Rocsana s-a dezbracat in "Playboy", se poate spune ca Mutu avea halucinatii.

10. Stiti care e cliseul tactic care-i place lui Mutu cel mai mult? "Sa ne dozam bine efortul". Daca-i vorba de doze...

11. Stiti de ce s-a apucat Mutu de fotbal? Pentru ca se joaca pe iarba. Mmm, "iarba"...!

12. De un singur lucru ii pare rau lui Mutu: ca nu s-a facut portar. Probabil ca ar fi avut o buna priza la balon. Iar o priza la vremea ei...

13. Stiti de ce ii placea lui Mutu sa stea pe tusa la Chealsea pentru ca priza praful de pe tusa.

14. Stiati ca 2 fete l-au distrus Mutu?
Ana si Liza = Analiza

15. Ce face Mutu(in anglia i se zicea Mu-two) dupa ce da gol Braziliei??
raspuns: inchide playstation-ul!

16. Acum cred ca nu prea isi mai au rostul remarcile pe tema aceasta ! Cred ca a dat dovada de maturitate , este adevarat ca dupa ... dar cred ca a fost o lectie din care a avut ce invata ! Mult respect pentru Adi!

17. Deviza lui Mutu e " Trabuie sa ne facem praf adversarii"

18. Gagicile lui Mutu....Coca si Ina = Cocaina

19. dupa ce am citit aluziile la adi mutu,imi dau seama ca ai facut treaba buna studentule,o sa ai mare succes,ca de prosti dupa cum vezi.... chiar e plina tara.

20. In tara asta sunt numai lucruri negative,un singur lucru e pozitiv Mutu

21. Dopingul este o fortzaaa!!
Bine tu Mutu.

22. Ar trebui sa va fie rusine pentru ca nu aveti respect fata de omul care a calificat echipa nationala la ultinul turneu european. Fiecare dintre noi a facut greseli in viata, dar nu toti aparem la tv ca sa stie lumea de noi. Dar e mai usor sa critici din umbra...

In cazul in care considerati ca mai este vro' perla spusa de catre cei de langa noi nu ezitati sa o adaugati in categoria perle Adrian Mutu. Numai astfel putem sa ii adunam pe toti la un loc, pentru ca toti merita sa aiba un loc al lor.

PERLE Adrian Mutu - adauga si tu o perla