Prosti.

Mesajele 1 - 10 din totalul de 139

Nume: TeRRo Locatia: under Data: 2006-04-30

e frumos site`ul.. ma bucur ca exista.. la ora actuala sunt cam multi prosti in Romania


Nume: Corodeanu Claudia Locatia: Tecuci Data: 2006-04-19

Mah, serios e dragut site-ul asta dar e putin... "depasit", adik mai sunt persoane care trebuie sa lucreze la "perle".Nu credeti?


Nume: dioda Locatia: olt Data: 2006-04-11

Ma bucur c a exista acest site pt. "ca e " multi prosti mai ales in romania de azi si cred ca si in cea de maine. parerea mea , romanii nu sunt prosti cu adevarat doar ca ar trebui s a isi schimbe mentalitatea. !


Nume: Rares Locatia: Deva Data: 2006-04-11

Siteul e OK, foarte hazliu. E clar ca intilnim astfel de situatii amuzante aproape in fiecare zi. Dar de aici, pina la a- da numele "prosti.ro" e cale destul de lunga. Sint anumite faze -cele ale profesorilor, de ex.- in care se vede clar ca e vorba de umor si nu neaparat de prostie... Apoi sint faze la care ne indoim de ris, care vin din nestiinta, din ignoranta. De ce impartiti lumea intre prosti si destepti? Nu exista oameni 100% prosti, nici 100% destepti... Pe scurt, regret un singur lucru: numele siteului vostru.


Nume: Mihaela Locatia: Franta Data: 2006-04-11

Am descoperit din īntīmplare site-ul vostru, dar nu regret. Am rīs cu lacrimi de cīteva ori. Iar ce e mai amuzant, e ca eu īnsami sīnt profesoara... In felul acesta realizez cum ne percep elevii si cīt de atenti sīnt la perlele noastre; si nu iarta nimic...


Nume: dan_smecherul Locatia: Romania Data: 2006-04-10

Sunteti TARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Precum varza turceasca!


Nume: bogdan Locatia: iasi Data: 2006-04-10

mie unul imi place nu ca site imi place ce scrie aici nu stiu de ce e atat de mult comunism ati spart cutia cu glume a lu ceasca??? :))


Nume: Mos Nicolae Ceausesc Locatia: Unde oare? Data: 2006-03-25

Fantastic!!!!!!!!! Pacat ca n-aveti glume si cu comunisti


Nume: geo&ice&lenus Locatia: soare Data: 2006-03-19

tinetio tot asa ca sunteti tare destepti din partea lui ice eu zic sa va duceti la un market sa cereti niste minte poate are de vanzare si sa nu aiba gripa gainara si sa nu fie expirata !!!!


Nume: Alina Locatia: Austria/Mondsee Data: 2006-02-27

Oau!! Sunteti tare de tot. =) tot asa mai departe:))


urmatoarele mesaje »
Nume:
Email:
Locatia:
Mesajul:

PERLE - adauga si tu o perla