Prosti.

Mesajele 11 - 20 din totalul de 139
« precedentele mesaje

Nume: dfgdfgdfgdfgdfg Locatia: dfgdfgdfgdfg Data: 2006-02-20

deci..cat am ras la sectiunea copii duamne.. oricum.. mie imi place site`u.. tineti`o tot asha.. ;)best wishes. Raluca. deci..cat am ras la sectiunea copii duamne.. oricum.. mie imi place site`u.. tineti`o tot asha.. ;)best wishes. Raluca.


Nume: Caramaci Daniel Locatia: Constanta Data: 2006-02-20

Acest site este o panrama si o lipsa de ocupatie si orcine s-ar uita pe el ar crede acelesi lucru. Va rog sa nu va inscrieti pe http://www.trafic.ro ca ar fi un mare pacat pentru asemenea idei. Ma mir cu ce-i de la Domanin v-a aprobat site-ul!!! -------------------------------- Technical Support Department Departament Constanta Mail: support@k.ro ____________________________ Privileged/Confidential Information may be contained in this message. If you are not in the addresses indicated in this message (or responsible for delivery of the message to such person), you may not copy or deliver this message to anyone. In such a case, you should destroy this message and kindly notify the sender by reply e-mail.


Nume: morgaeanu Locatia: morga Data: 2006-02-19

suntetzi varza


Nume: andrei Locatia: iasi Data: 2006-02-06

hm....ar trebui sa facetzi un reportaj in liceul militar neagoe basarab buzau...vedetzi acolo super faze cu profii,nu jucarii de astea care se intampla in liceele civile


Nume: fafa Locatia: cluj Data: 2006-02-04

cand va fi disponibila inscrierea?


Nume: sm3nytzza Locatia: pitesti(trivale) Data: 2006-02-01

la ce t poti ajtepta din partea prostilor astia sunt ....tre sa "respectam" :))


Nume: nelu Locatia: romania Data: 2006-01-28

Daca ar fi filtrate obscenitatile, ar fi un site interesant.


Nume: Soccer Locatia: Bucuresti Data: 2006-01-22

Slab site - ar trebuie sa fie printre cele mai proaste site-uri ale saptamanii. Apropo reclama de la TV cine a platit pentru ea.


Nume: Constanta Locatia: Constanta Data: 2006-01-11

Dap cum spunea si :Nume Dan Locatia: Bucuresti la acelasi lucru m-am gindit si io nu doar la glumele tre sa se rezume,poate prostia care ne inconjoara face toti bani?nu? numai ca trecem prea repede cu vederea si uitam la fel de repede,cea ce vedem tre sa punem undeva sa vada tot poporu` scoateti vechiturile si puneti noutatzi sa nu mai aveti reclamatii de genu`Oricum succes .PS. sint,le vedem,le pastram dar nu le impartasim..(din prostie ne nastem si din ia murim )oare?


Nume: Roby Locatia: Arad Data: 2005-12-31

Imi place siteul vostru!Am ras mult,mai ales de cei prosti care nu stiu sa se exprime cum trebuie.Macar daca ar intra si ei si au vedea ce scrie despre ei atunci s-au pune sa invete sa vorbeasca cum trebuie.


urmatoarele mesaje »
Nume:
Email:
Locatia:
Mesajul:

PERLE - adauga si tu o perla